Vakantiebijbelweek IJsselmuiden

Laat zien wie je bent

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Voor iedereen! De eerste gemeenten hadden soms een herkenningsteken om te laten zien dat ze volgeling van de Here Jezus waren. In Nederland hebben we daar ook een paar voorbeelden van gekend. De meest bekende is het ichthus-visje achter op de auto. Maar je kon het vroeger ook zien aan bijv. een er is hoop-sticker of geloof-hoop-en-liefde hangertjes enz. In deze Vakantie-Bijbel-Week willen we je uitdagen om dat ook te doen. In het klein of juist iets groter.

Klein: een button maken die je de gehele week draagt en waar op staat wat je gelooft, bij Wie je hoort, of wat jij graag voor anderen wilt…..

 

Moeilijk? Welnee, met een kleine speld en een stukje wit karton kom je een heel eind…kopen kan ook. Kijk maar eens bij de Rank in Kampen

Iets groter: maak een vlag! Je maakt dmv een oud laken een vlag waarop je je boodschap duidelijk maakt. Geen protest ofzo, maar liefdevol. Vertel op die manier waarom geloven voor jou en jullie belangrijk is en…..je krijgt gegarandeerd aandacht! Een mooie manier om over de Here Jezus te praten zonder jezelf op te dringen!

Wat?

Je mag het samen doen als gezin…..maar er is ook niets mis mee als je juist alleen iets probeert…..iedereen kan dus iets met deze activiteit. We zijn benieuwd naar je ervaringen dus laat gerust iets weten aan de VBW. Het gaat niet om namen…..maar wel om je ervaring!!

Wanneer? Het gaat om de week waarin de VBW wordt georganiseerd, namelijk: 16 tot en met 22 augustus 2021

Pssst Het is natuurlijk ook al leuk als er vlaggen hangen op heel gewone dagen. Maar veel mensen krijgen van vlaggen toch een blij gevoel……(denk wel aan de 1,5 meter😊)