Challenges + uitleg

Hoi allemaal,

Ben jij 10 jaar of ouder? Houd jij wel van een uitdaging? Dan is het erg leuk om dinsdag 11 augustus 2020 mee te doen aan de opdrachten uit de challengetas. Daag tieners die je kent uit om het samen met je te doen, maar daag ook andere tieners uit om het net zo goed of misschien wel beter als jullie te doen!

Op dinsdag 11 augustus tussen 10.00 uur en 13.00 uur kun jij een challengetas ophalen bij de volgende adressen in IJsselmuiden:
W. Bosman – Klaver 2
M. v/d Sluis – Goudplevier 33
J. Prins – Trekvaart 117
I.v.m. de huidige COVID-19 regels is het belangrijk dat jij bij het ophalen je gegevens achter laat. 

Als jij de tas in handen hebt, kun je samen met anderen de opdrachten uit de tas gaan doen. Groepjes van 4 zou heel mooi zijn, zodat er zoveel mogelijk tieners mee kunnen doen. Is een opdracht gelukt dan maak je hier een foto of filmpje van en deze kun je sturen naar het nummer wat onderaan op het blad van de challenge staat.

Tot 16.00 uur kun jij je foto’s en filmpjes sturen, daarna beslist de jury welke 3 groepjes in IJsselmuiden de winnaars van de challenge zijn en een prijs verdiend hebben.

Om 17.00 uur komt hier online een uitslag van!


De dag door worden er op facebook en instagram foto’s en filmpjes geplaatst, zodat jij kunt zien of je de beste in de challenge bent of zodat jij denkt dit kan ik veel beter! Ik doe deze challenge ook of ik doe de challenge nog een keer en we verbeteren onszelf! Meld je dus ook aan bij deze pagina’s.

Deze links zijn te vinden op de website van de vakantiebijbelweek.

Ga de uitdaging aan!

Wij zien uit naar jullie foto’s en filmpjes!