Bike adventure

Hoi allemaal,

Ben jij sportief, wil je graag winnen? Ben je muzikaal? Kun jij goed luisteren? Dat zijn allemaal dingen die je nodig hebt voor het Bike adventure. Tussendoor mag je even bijkomen van het avontuur met een lekkere warme hap!

Voor deze avond moet je je op deze website van de vakantiebijbelweek aanmelden door middel van een aanmeldformulier. Let op: VOL = VOL!

Er kunnen maximaal 6 personen in een groepje. Je moet als groepje zelf voor een volwassene zorgen die met jullie mee kan fietsen. Een fiets mee is dus ook verplicht.

Wil je toch heel graag meedoen, maar er is echt niemand die mee kan fietsen dan mag je een mail sturen naar tieners@vakantiebijbelweek.com. Er wordt dan naar een oplossing gezocht.

Nadat jij je opgegeven hebt krijg je voor donderdag 13 augustus te horen wat je startpunt is en welke tijd jouw groepje mag vertrekken vanaf dit startpunt. Deze informatie wordt gestuurd naar het email-adres die je hebt doorgegeven op het aanmeldformulier.

Je fietst de hele route en kan als jouw avontuur afgelopen is weer naar huis fietsen.

Mocht je de weg nu echt kwijt zijn, dan zit er in jullie Bike adventure tas een noodpakket! Alleen in geval van nood mag je deze openen!

Klaar voor avontuur? Geef je snel op! 

Mobielnummer: (verplicht)