Vakantiebijbelweek IJsselmuiden

Activiteiten

Maandag 28 augustus 20.00 – 20.45 u.

Tijdens deze korte bijeenkomst vertellen we onder het genot van een kopje koffie of thee wat meer over het thema, het programma en er is ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst is voor iedereen die vrijwilliger is bij de vakantiebijbelweek. Niet verplicht, wel gezellig als je er bij bent 😊

Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger? Doe dit dan snel via de vrijwilligerspagina op de website.

Dinsdag 29 augustus, woensdag 30 augustus, donderdag 31 augustus 9.30 – 11.30 u.

Ga jij naar groep 2, 3 of 4 na de zomervakantie? Dan ben je welkom bij het kinderprogramma voor groep 2 t/m 4. Wanneer je in de ochtend naar de tent komt mag je je eerst inschrijven bij de inschrijftafels. We vragen hierbij om je naam, leeftijd, school, en het telefoonnummer van je vader/moeder/verzorger. Het is handig dat je dit alvast bij je hebt of goed uit je hoofd weet wanneer je naar de tent komt. Je krijgt een inschrijfkaartje en die mag je elke dag dat je naar de vakantiebijbelweek komt, meenemen. De kinderen worden ingedeeld in kleine groepjes met een begeleider. Zo zit niemand alleen tijdens het kinderprogramma.
Tijdens het kinderprogramma gaan we zingen, luisteren naar een bijbel-verhaal, knutselen of een spel doen. Ook krijg je wat te drinken en wat lekkers. Neem je gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar de tent? We zien je daar.

Belangrijk: Mag je na de vakantiebijbelweek niet zelf naar huis? Degene die je ophaalt moet op tijd aanwezig zijn, wij kunnen vanwege het grote aantal kinderen dit helaas niet goed in de gaten houden.

Flessenactie: Voor aanvang van het kinderprogramma kun je lege flessen inleveren bij het inleverpunt. Als je het leuk vindt kunnen we bijhouden hoeveel flessen je ingeleverd hebt die week. Degene met de meest ingeleverde flessen wint tijdens de slotavond een leuke prijs. Met de opbrengst van de flessenactie betalen we het kinderprogramma.

Dinsdag 29 augustus, woensdag 30 augustus, donderdag 31 augustus 13.30 – 15.30 u.

Ga jij naar groep 5, 6, 7 of 8 na de zomervakantie? Dan ben je welkom bij het kinderprogramma voor groep 5 t/m 8.


Wanneer je in de middag naar de tent komt mag je je eerst inschrijven bij de inschrijftafels. We vragen hierbij om je naam, leeftijd, school, en het telefoonnummer van je vader/moeder/verzorger. Het is handig dat je dit alvast bij je hebt of goed uit je hoofd weet wanneer je naar de tent komt. Je krijgt een inschrijfkaartje en die mag je elke dag dat je naar de vakantiebijbelweek komt, meenemen. De kinderen worden ingedeeld in groepjes met een begeleider. Zo zit niemand alleen tijdens het kinderprogramma.
Tijdens het kinderprogramma gaan we zingen, luisteren naar een bijbelverhaal, knutselen of een spel doen. Ook krijg je wat te drinken en wat lekkers. Neem je gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar de tent? We zien je daar.

Belangrijk: Mag je na de vakantiebijbelweek niet zelf naar huis? Degene die je ophaalt moet op tijd aanwezig zijn, wij kunnen vanwege het grote aantal kinderen dit helaas niet goed in de gaten houden.

Flessenactie: Voor aanvang van het kinderprogramma kun je lege flessen inleveren bij het inleverpunt. Als je het leuk vindt kunnen we bijhouden hoeveel flessen je ingeleverd hebt die week. Degene met de meest ingeleverde flessen wint tijdens de slotavond een leuke prijs. Met de opbrengst van de flessenactie betalen we het kinderprogramma.

 

Dinsdag 29 augustus 18.15 – 19.15 u.

Houd je van muziek luisteren of muziek maken? Dan is deze activiteit echt wat voor jou. Tijdens deze activiteit kun je meebewegen of lekker luisteren. Samen maken we er een feestje van. Aanmelden vooraf is niet nodig. Heb je begeleiding nodig tijdens deze activiteit? Uiteraard is de begeleiding ook van harte welkom.

Dinsdag 29 augustus en  Donderdag 31 augustus 20.00 – 22.00/22.30 u.

Ga jij na de zomervakantie naar klas 1, 2, 3 of 4? Dan ben je van harte welkom tijdens de tieneravonden van de vakantiebijbelweek.

Wanneer je naar de vakantiebijbelweek tent komt mag je je inschrijven bij de inschrijftafels. De avonden zijn gevuld met gezelligheid, muziek, spreker, sport en spel. Neem je vrienden en vriendinnen mee naar de tent of kom alleen. Iedereen is welkom en samen maken we er toffe avonden van.

Meer informatie over wat we gaan doen volgt binnenkort op de website.

Workshops:
Klik hier om je aan te melden voor een van de workshops op 31 augustus.

Friends – Meetpoint:
Wil je graag komen, maar weet je niet met wie? Meld je dan via hier aan bij het friends – meetpoint. Wij brengen je dan in contact met andere jongeren die komen.

Flessenactie:
Voor aanvang van het tienerprogramma kun je lege flessen inleveren bij het inleverpunt. Met de opbrengst van de flessenactie betalen we het kinderprogramma van de vakantiebijbelweek.

   

Woensdag 30 augustus 09.30 – 11.30 u.

De ochtendwandeling is voor vrouwen van alle leeftijden. Kom alleen of samen met een vriendin, buurvrouw, zus of…
We vertrekken vanaf de vakantiebijbelweek tent. Je kunt alleen, samen of in een groepje wandelen. Ook is er een koffie/thee moment.

Woensdag 30 augustus 16.00 – 17.00 u.

Ben jij 3 of 4 jaar? En mag je nog niet meedoen met het kinderprogramma van de vakantiebijbelweek? Dan ben je van harte welkom bij het peuterprogramma op de woensdagmiddag. Kom samen met je vader/moeder/opa/oma of andere verzorger naar de tent. Samen gaan we luisteren naar een verhaal, zingen en knutselen. Je ouder mag er de hele tijd bij blijven. Jij komt toch ook meedoen?

Flessenactie: Voor aanvang van het peuterprogramma kun je lege flessen inleveren bij het inleverpunt. Met de opbrengst van de flessenactie betalen we het kinderprogramma van de vakantiebijbelweek.

Woensdag  30 augustus 20.00 – 22.00 u.

Ben je tussen de 17 en 99 jaar ( ouder uiteraard ook welkom 😊 ) en houd je wel van een spelletje? Kom dan naar de quiznight van de vakantiebijbelweek.  

Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij er één team vandoor kan gaan met een leuke prijs. 

Tijdens de quiz-night is er koffie thee en fris gratis verkrijgbaar. Je mag met je team voor eigen hapjes en versnaperingen zorgen.
Aan het eind van de avond wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten.

Inschrijven voor de quiznight kan via dit formulier. Je team moet bestaan uit minimaal 4, maximaal 6 personen. Vermeld bij het inschrijven het aantal teamleden en jullie teamnaam. Alleen inschrijven kan ook, er wordt dan een team gemaakt met mensen die zich alleen hebben opgegeven.

Dus enthousiasmeer je vrienden en familie en wie weet gaan jullie er dit jaar vandoor met de prijs!


Vrijdag 1 september 13.30 – 15.30 u.

Ga jij naar de zomervakantie naar groep 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Dan mag je meedoen aan de kinderrommelmarkt. Ruim je kamer op en verzamel het speelgoed waar je niet meer mee speelt. Neem op vrijdag 1 september je kleedje mee en zoek een mooi plekje bij de rommelmarkt. Misschien maak je iemand anders gelukkig met je oude speelgoed en van de opbrengst kun je zelf weer iets leuks kopen.

Iedereen, jong en oud, is welkom om te komen neuzen bij de kleedjes op de kinder-rommelmarkt. 

 

Belangrijk: Deze activiteit gaat alleen door bij mooi weer. Bij regen is er geen rommelmarkt. De rommelmarkt vindt buiten de tent plaats. Er is geen extra toezicht op de kinderen. Graag als ouder inschatten of uw kind zelf kan deelnemen aan de rommelmarkt.
Kleedjes mogen neergelegd worden op de daarvoor aangewezen plaatsen.
Spullen die niet verkocht worden zelf weer meenemen naar huis.

Flessenactie: Tijdens de rommelmarkt kun je lege flessen inleveren bij het inleverpunt. Met de opbrengst van de flessenactie betalen we het kinderprogramma van de vakantiebijbelweek.

Vrijdag 1 september 19.30 – 20.30 u.

Tijdens de slotavond kun je nog één keer genieten van de vakantiebijbelweek. Er is een programma voor alle leeftijden. Iedereen is welkom om samen met zijn/haar familie en vrienden dit uur mee te beleven. De slotavond geeft een terugblik op de vakantiebijbelweek en alle activiteiten die er die week geweest zijn. Aan het eind van de avond is er een collecte voor de onkosten van de vakantiebijbelweek.

Zondag 3 september in verschillende kerken in IJsselmuiden
(Kijk op de website van de kerken voor de juiste aanvangstijden)

In de vakantiebijbelweek kerkdienst is er een terugblik op de vakantiebijbelweek. Het thema van de dienst sluit aan op het thema van de vakantiebijbelweek. Iedereen is van harte welkom in de vakantie bijbelweek kerkdienst.